KURS OG WORKSHOPS

SEMESTERKURS

Semesterbaserte kurs går over ca 17 uker hver vår og høst. Dersom du blir med på et slikt kurs vil du bli undervist en gang i uken på enten nybegynner-kurset (torsdager 1715 - 1840) eller viderekommen-kurset (tirsdager 1700 - 1825). Disse kursene har få plasser og er svært populære.

 

WORKSHOPS

Workshops settes opp mer sporadisk avhengig av etterspørsel og kapasitet. Det er som regel workshops om sommeren når det ikke er ordinære semesterkurs.

 

Tilgjengelige kurs og workshops, samt egentrening for kursdeltakere kan kjøpes ved å følge knappen under.

 

PRISER

Priser på kurs og workshops varierer fra gang til gang. Gjeldende priser akkurat nå kan sees ved å følge linken "kjøp trening".

KJØP TRENING!

FLYKORTET OG EGENTRENING

TRENE ALENE

Vi tilbyr egentrening til alle som har gått på kurs hos oss i minimum et semester, eller har tilsvarende ferdigheter i Silks. For å kunne benytte deg av dette må du ha deltatt på og bestått Flykort-kurset som er innført og utarbeidet i sammarbeid med Bergen kommune. Vil du ha mer informasjon om Flykortet og/eller egentrening, gi oss en lyd.

 

Skal du booke plass på Flykort-kurset eller kjøpe egentrening? Trykk på knappen under!

JEG VIL FLY!

PRAKTISK INFORMASJON

NYHETSBREV

I arkivet til høyre kan du se de siste nyhetsbrevene som er sendt ut. Vil du ikke gå glipp av muligheten til å bli med på semesterkurs og workshops anbefaler vi at du abonnerer på vårt nyhetsbrev. Vi sender svært lite mail og du kan lett melde deg av igjen.

BELIGGENHET

Våre kurs finner sted i Fysak Allaktivitetshus; ett minutts gange fra Slettebakken bybanestopp eller tre minutts gange fra endestoppet til busslinje 3 Sletten. Det er også gratis parkering ved hallen.

 

Spør de ansatte om hvor vi er eller finn veien til salen som heter "Gryten".

 

Addresse:

Vilhelm Bjerknesvei 42

5081 Bergen

KONTAKT OSS

E-post:

post@motusstudio.no

 

Facebook:

www.Facebook.com/MotusStudioBergen

 

FØLG OSS HER